Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (2022)

Morgen begint de Dutch Design Week. Het uitgelezen moment voor een dagje Eindhoven. Plak er gerust maar een nachtje aan vast, want behalve design hotspots valt er nog veel meer te zien en te doen in de Brabantse lichtstad. Ik heb 12 leuke tips voor je verzameld: van mooie bezienswaardigheden en lekkere adresjes tot leuke dingen om te doen in Eindhoven.

1. Dutch Design shoppen

Laat ik beginnen met de design hotspots in Eindhoven. Het barst ervan! Eindhoven wordt niet voor niets de designhoofdstad van Nederland genoemd. Niet te missen is het pand van topontwerper Piet Hein Eek, bekend van zijn meubilair en woonaccessoires gemaakt van sloophout. Zijn showroom en atelier vind je op Strijp-R, het voormalige industrieterrein van Phillips. Je kunt er overigens ook lekker lunchen.

Ook een bezoekje waard is de Kazerne. Deze voormalige marechausseekazerne is omgetoverd tot ‘House of Design’. Je kunt er lekker dineren, wisselende exposities bewonderen of een mooie designproduct kopen voor thuis. In de Kazerne kun je zelfs blijven slapen tussen het design.

Wip ook eens binnen bij Yksi op Strijp-S of bij conceptstore Hutspot aan de Nieuwe Emmasingel. Deze winkel is gevuld met mode en ontwerpen van Dutch designers en lokale kunstenaars. Een deurtje verder – geen design maar wel leuk- vind je boekhandel van Piere. De mooiste boekenwinkel van Eindhoven en omstreken.

Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (2)
 • Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (3)
 • Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (4)

2. Winkelen en lekker eten in Strijp-S

Tijdens een weekendje Eindhoven mag een bezoek aan Strijp-S niet ontbreken. Vroeger was dit de verboden stad van Phillips, waar je alleen mocht komen als je er werkte. Tegenwoordig zijn in de voormalige fabriekspanden creatieve winkels en restaurants gevestigd. Genoeg om je een dagje te vermaken met shoppen en lekker eten en drinken.

(Video) De Leukste Bezienswaardigheden in Düsseldorf, Duitsland Reisvlog

Een paar lekkere adresjes: Radio Royal, de Pastryclub en Vershal het Veem. Dit is een overdekte foodcourt met brouwerij, waar je als bierliefhebber zeker een proefplankje moet bestellen. Shopliefhebbers mogen de Urban Shopper niet overslaan: hier vind je 20 bijzondere winkels onder één dak. Binnenkort deel ik meer leuke tips op Strijp-S!

Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (5)
 • Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (6)
 • Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (7)

3. Eten uit alle windstreken bij Down Town Gourmet Market

Heb jij zin in pizza en je tafelgenoot meer trek in sushi? Zoek dan een tafeltje in de Down Town Gourmet Market. In deze trendy foodhal vind je zo’n twintig keukens uit alle windstreken onder één dak: van Aziatisch tot Italiaans en van Grieks tot Mexicaans. Echt een heel gezellige plek om te borrelen of uitgebreid te dineren in hartje Eindhoven.

Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (8)
Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (9)

4. Brabantse worstenbroodjes van Houben proeven

Wa? Of je worstenbrood lust! Tja… als je in Eindhoven bent, dan kun je natuurlijk niet met goed fatsoen naar huis zonder een worstenbroodje te proeven. Deze Brabantse lekkernij staat zelfs op de nationale lijst van immaterieel erfgoed.

Bij Houben Worstenbrood bakken ze al sinds 1935 worstenbrood naar recept van opa Willem. Bereid met 100% duurzaam gehakt en zonder kunstmatige toevoegingen. Tegenwoordig hebben ze zelfs vega worstenbroodjes in het assortiment.

Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (10)
 • Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (11)
 • Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (12)

5. Kleurrijke streetart spotten

In Eindhoven barst het van de gave streetart. Verspreid over de stad vind je de mooiste muurschilderingen. Bijvoorbeeld in Strijp-S, maar voor een echte kleurexplosie moet je bij de Berenkuil zijn. Dit verkeersplein buiten het centrum is door de gemeente benoemd tot legale graffiti-galerie. Tijdens het jaarlijkse evenement ‘Step in the Arena’ komen hier kunstenaars van over de hele wereld om aan de metamorfose van dit kleurrijke openluchtmuseum te werken.

Wandel ook eens door het Dommeltunneltje, dat omgetoverd is in een kunstwerk dat de beroemde Silly Walks van Monty Python uitbeeldt. In april 2016 werd de tunnel hoogstpersoonlijk door John Cleese himself (op zijn pantoffels!) geopend. Een paar jaar geleden fietste ik langs de mooiste muurschilderingen in de stad, je leest er alles over in dit artikel over streetart in Eindhoven.

(Video) Backpacken in Thailand - De beste route en bezienswaardigheden!

Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (13)
 • Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (14)
 • Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (15)

6. Laat je betoveren door het licht

Eindhoven wordt ook wel de Lichtstad van Nederland genoemd. En dat heeft niets te maken met de gloeilampenfabriek van Philips, zoals je misschien zou denken. Deze bijnaam heeft de stad namelijk te danken aan Nederland’s eerste grote luciferfabriek die in 1870 in Eindhoven werd gevestigd.

Toch is de stad nog steeds onlosmakelijk verbonden met de gloeilamp, oftewel: Lempke. Het symbool van Eindhoven duikt regelmatig op in het straatbeeld. Het lachende lampje verwijst naar de Philipsfabrieken, die een grote rol hebben gespeeld in de geschiedenis van Eindhoven.

Op de plek waar Gerard Philips in 1891 zijn gloeilampenfabriek opende, staat nu hetPhilips Museumwaar je in de geschiedenis van de elektronicagigant kunt duiken. Zo ontdek je onder andere hoe de eerste gloeilampen geproduceerd werden. Bekijkhier de actuele openingstijden en prijzen.

Maar wil je je echt laten betoveren door licht? Bezoek Eindhoven dan in november. In deze maand doet de Lichstad zijn naam eer aan tijdens het jaarlijkselichtfestival GLOW. De stad wordt dan een week lang in de spotlight gezet met spectaculaire lichtkunstwerken van (inter)nationale kunstenaars. De volgende editie vindt plaats van 6 t/m 13 november 2021, bekijkde website van GLOWvoor meer informatie.

Een ander bijzonder lichtproject in Eindhoven is hetVan Gogh fietspadvan lichtkunstenaar Daan Roosegaarde. In het 600 meter lange fietspad zijn duizenden fonkelende steentjes verwerkt, die in het donker stralen als een sterrenhemel. Terwijl je eroverheen fietst waan je je inDe Sterrennacht, het beroemde schilderij van Van Gogh waarop het fietspad geïnspireerd is.

Tot slot nog een leuke lichtattractie in Eindhoven:Motion Experience. Ik ben hier zelf niet geweest, maar volgens hun website is het een indrukwekkend belevingsspektakel voor jong en oud. Een kleurrijke speeltuin met kunstzinnige projecties die reageren op jouw bewegingen. Je vindt Motion Experience op de bovenste etage van winkelcentrum Piazza, bekijk dewebsite voor meer info.

(Video) Wat te doen op de 4000 islands? Sem op reis

Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (16)
 • Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (17)
 • Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (18)

7. Cocktails drinken met uitzicht over Eindhoven

Een lekkere cocktail drinken terwijl je uitkijkt over de skyline van Lichtstad Eindhoven? Het kan bij VANE Skybar, op de hoogste verdieping van het NH Collection Hotel in de Groene Toren. Vergeet niet vooraf te reserveren, want de kans is groot dat er dan geen plek meer voor je is. Dit was bij mij het geval, dus daarom ontbreekt hier een foto van zowel de cocktail als het uitzicht op Eindhoven.

8. Lekker tafelen en borrelen (of boulen) in de Bergen

Zijn alle tafeltjes bezet in de VANE Skybar? Druip dan af naar stadsdeel De Bergen. Dit is zeker geen straf, want in deze gezellige wijk in het centrum barst het van de leuke eet- en borreladresjes. Vooral in de Bergstraat en aan de Kleine Berg, waar afgelopen zomer Mooie Boules de deuren heeft geopend. Een indoor jeu-de-boulesbaan waar je tussen het boulen door een culinaire wereldreis maakt met de gerechten van Ron Gastrobar Streetfood.

Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (19)
 • Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (20)
 • Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (21)

9. De glas-in-loodramen in de Catharinakerk bewonderen

Niet te missen in het centrum van Eindhoven is de Catharinakerk. Deze Rooms-Katholieke kerk is ontworpen door de beroemde architect Pierre Cuypers, onder meer bekend van het Rijksmuseum en Centraal Station in Amsterdam. Loop zeker even naar binnen om de prachtige gewelven en glas-in-loodramen te bewonderen.

Een andere kerk in het centrum van Eindhoven is de Paterskerk. Een opvallende verschijning is het Heilig Hartbeeld op de torenspits, in de volksmond ook wel Jezus Waaghaals genoemd. In het naastgelegen Augustijnenklooster Mariënhage kun je lekker tafelen bij brasserie Rita of blijven slapen in Boutique hotel Mariënhage.

Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (22)
 • Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (23)
 • Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (24)

10. Biertjes proeven bij de Stadsbrouwerij

Bierliefhebbers opgelet! Zet koers naar Café 100 Watt. Dit proeflokaal van Stadsbrouwerij Eindhoven is gevestigd in de oude Schellens fabriek aan de Dommel. Je kunt er niet alleen bekroonde biertjes drinken, maar ook lekker tafelen. Tip: bestel een proefplankje met vier speciaalbiertjes. Mijn favoriet? De fruitige IPA Orchestra of Angels. Proost!

Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (25)
Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (26)

11. Moderne kunst bewonderen in het Van Abbemuseum

Liefhebber van hedendaagse kunst? Bezoek dan het Van Abbemuseum. Dit museum werd in 1936 opgericht door tabaksfabrikant en kunstverzamelaar Henri van Abbe. Tegenwoordig is het een van de meest toonaangevende musea voor hedendaagse kunst in Nederland.

(Video) 3 dagen Kopenhagen? Dit zijn de leuke dingen om te doen

Het museum beschikt over een grote collectie met werken van onder andere Mondriaan, Appel, Picasso en Chagall. Daarnaast zijn er wisselende tentoonstellingen (vaak met een experimenteel karakter), zoals de huidige multizintuigelijke collectietentoonstelling Dwarsverbanden die je kunt horen, zien en ruiken. Ook nu te zien in de museumtoren op 25 meter hoogte: een spectaculaire steigerconstructie met werken van Victor Sonna die het thema slavernij behandelt.

Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (27)
Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (28)

12. Fietsen naar Nuenen in het spoor van Van Gogh

Uitgekeken in Eindhoven? Spring dan op de pedalen voor een Van Gogh fietsroute. De beroemde schilder is geboren en getogen in Brabant en vond er zijn inspiratie, dus in de provincie barst het van de plekjes die een link hebben met de beroemdste Brabander.

De Van Gogh fietsroute telt 435 kilometers, verdeeld over tien etappes. Het fietsrondje vanuit Eindhoven is 39 kilometer lang, maar misschien wel mooier is het rondje vanuit Nuenen van 49 kilometer. Dit dorpje vlak bij Eindhoven wordt niet voor niets Van Gogh Village genoemd. De kunstenaar maakte er meer dan 300 schilderijen, waaronder zijn eerste meesterwerk de Aardappeleters.

Geen zin om te fietsen? Bezoek dan Nuenen voor een bezoek aan museum Vincentre of voor de ANWB-wandelroute van vijf kilometer langs verschillende plekken die de schilder heeft vastgelegd. Het dorpje herbergt maar liefst veertien locaties die door Van Gogh zijn vereeuwigd in schetsen en schilderijen, waaronder de watermolen van Opwetten en molen de Roosdonck.

Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (29)
 • Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (30)
 • Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (31)

Overnachten in Eindhoven

Zoals je kunt lezen valt er genoeg te beleven in Eindhoven. Het is misschien niet de mooiste stad, maar wel een heel bruisende stad met een interessante geschiedenis. Een stad waar je je prima zult vermaken als je wilt shoppen, maar vooral ook als je van lekker eten en drinken houdt. Kortom, een stad waar je langer wilt blijven dan een dagje. Daarom heb ik een paar mooie hotels voor je op een rij gezet waar je heerlijk kunt overnachten:

 • Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (32)
 • Wat te doen in Eindhoven? 12 leuke tips en bezienswaardigheden (33)

Heb jij nog leuke tips in Eindhoven? Lekkere adresjes, mooie bezienswaardigheden of leuke hotspots? Aanvullende tips zijn welkom, laat hieronder een reactie achter.

(Video) Wat te doen in Knokke-Heist (leukste plekjes) | Cinematische Reisvlog

FAQs

Is Eindhoven een leuke stad? ›

Deze gezellige, bruisende en trendy stad heeft vanwege de vele leuke buurtjes, trendy restaurants, kleurrijke street art en interessante musea genoeg in huis voor een gevarieerd weekendje weg. Dat maakt Eindhoven absoluut een van de leukste steden van Nederland!

Wat is er bijzonder aan Eindhoven? ›

Eindhoven staat bekend om zijn innovatieve karakter en creativiteit op het gebied van design en technologie. Philips speelde een grote rol in het verleden van de moderne en groene stad met zijn talloze parken en hotspots. De stad staat ook bekend om zijn goede mogelijkheden om te shoppen en lekker te eten.

Welke dagen is er markt in Eindhoven? ›

Woensdag tussen 9.00 en 12.00 Winkelcentrum Woensel (Parkeerplaats AH XL) Woensdag tussen 10.00 en 16.00 Kastelenplein. Vrijdag tussen 10.00 en 16.00 Gerardusplein. Zaterdag tussen 10.00 en 16.00 Woenselse markt.

Wat te doen in Eindhoven zonder geld? ›

 • Down Town Gourmet Market. 334. Vlooienmarkten & straatmarkten. ...
 • 100 Watt Brewery. 328. Brouwerijen. ...
 • St. Catharinakerk. 468. ...
 • Speelpark de Splinter. 112. Attractieparken & themaparken. ...
 • Eindhoven. Bezienswaardigheden & bijzondere plaatsen. Door GertJanVonk. ...
 • Strijp-S. Wijken. Door Lisa_Wings. ...
 • Winkel van Piet Hein Eek. 114. ...
 • De Bubble. 195.

Waar moet je winkelen in Eindhoven? ›

Voor het winkelen in het centrum van Eindhoven treft u, naast de grote diversiteit aan winkels, twee overdekte winkelcentra, namelijk de Piazza en de Heuvel Galerie. En natuurlijk het nieuwe winkelgebied rondom het Emma District (voorheen Admirant Shopping) en de Blob.

Is het koopzondag in Eindhoven? ›

Het antwoord is kort en simpel te onthouden, namelijk elke zondag! Voorheen was het iedere eerste zondag van de maand koopzondag in het centrum van Eindhoven. De winkels in het centrum zijn dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Heeft Eindhoven een leuk centrum? ›

In het centrum van Eindhoven zijn naast de grote merken leuke kleine en unieke winkels te vinden waar zelfgemaakte of vintage producten verkocht worden. In het gebied De Bergen zijn voornamelijk antiek en speciaalzaken te vinden.

Wat is de gezelligste stad van Nederland? ›

Breda, de gezelligste stad van Nederland.

Hoe laat gaan de winkels dicht in Eindhoven? ›

Openingstijden:
Maandag12.0018.00 uur
Donderdag10.0018.00 uur
Vrijdag10.0021.00 uur
Zaterdag10.0018.00 uur
Zondag12.0017.00 uur
2 more rows

Welk museum vind je in Eindhoven? ›

 • DAF Museum. 736. Specialiteitenmusea. ...
 • Philips Museum. 1.027. Specialiteitenmusea. ...
 • PreHistorisch Dorp. 163. Specialiteitenmusea • Kindermusea. ...
 • Van Abbemuseum. 573. Kunstmusea. ...
 • PSV Museum. 176. Specialiteitenmusea. ...
 • Winkel van Piet Hein Eek. 114. Kunstgalerieën. ...
 • Ton Smits Huis. Kunstmusea. Door wienekek. ...
 • Galerie Pennings. Kunstgalerieën.

Heeft Eindhoven een oud centrum? ›

Het stadsdeel Centrum is het oudste deel en kreeg al in 1232 stadsrechten..

Hoeveel parken heeft Eindhoven? ›

Eindhoven telt liefst 85 parken, met dank aan Philips: 'Het is een hele groene stad' EINDHOVEN - Eindhoven telt maar liefst 85 parken.

Wat kost een kraam op de markt? ›

De kosten voor een marktkraam variëren. Afhankelijk van het soort marktkraam betaal je € 200,- voor een simpele kraam tot € 100.000,- voor een luxe mobiele verkoopwagen. Naast de aanschafkosten krijg je ook te maken met de volgende kosten: Inkoop van producten.

Hoe laat begint de Woenselse Markt? ›

Markt op de Woenselse Markt

De grote Woenselse Markt vindt iedere zaterdag plaats van 10.00 - 17.00 uur.

Wat staat er op de Woenselse Markt? ›

Deze markt is zeer gezellig, veel verse vis, prima groente en fruit handelaren, kaas, noten, Franse worst, Italiaanse producten, textiel, halal producten, teveel om op te noemen.

Wat is een leuk goedkoop uitje? ›

Goedkoop dagje weg met gezin
 • Naar het strand of een zwemplas.
 • Met heel veel korting naar pretparken en dierentuinen.
 • Natuurspeeltuinen en lekker wandelen.
 • Castellum Hoge Woerd.
 • Heel, heel veel musea met een Museumkaart.
 • Molendag, Bunkerdag, Openmonumentendag en de dag van het kasteel.
 • Gratis festivals.

Wat zijn goedkope uitjes? ›

12x low budget (en soms zelfs gratis) uitjes met kinderen
 1. Open dagen. ...
 2. Kinderboerderij. ...
 3. Geocaching. ...
 4. Wandelen of fietsen. ...
 5. Vliegtuigen spotten. ...
 6. Bloemen plukken. ...
 7. Middag strand. ...
 8. Speurtocht.
26 Jun 2019

Wat is leuk en goedkoop? ›

– 50 goedkope activiteiten met vrienden –
 • Kijk wanneer je gratis of met korting naar het museum of de dierentuin kan. ...
 • Ga samen breien of quilten. ...
 • Ga naar een kerkdienst, ook als je niet religieus bent. ...
 • Als een vis in het water. ...
 • Huur een sportzaal af. ...
 • Start een boekenclub. ...
 • Start een handwerkclub. ...
 • Ga langs in het bejaardenhuis.
16 Nov 2019

Waar moet je winkelen in Eindhoven? ›

Voor het winkelen in het centrum van Eindhoven treft u, naast de grote diversiteit aan winkels, twee overdekte winkelcentra, namelijk de Piazza en de Heuvel Galerie. En natuurlijk het nieuwe winkelgebied rondom het Emma District (voorheen Admirant Shopping) en de Blob.

Hoe heet het winkelcentrum in Eindhoven? ›

Een dagje winkelen in Eindhoven begint op de Heuvel. In het hart van dé technology & design stad vindt u het grootste overdekte winkelcentrum van Eindhoven, Heuvel Eindhoven. Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en met een ruime luxe parkeergelegenheid direct onder het winkelcentrum.

Kan je leuk shoppen in Eindhoven? ›

Echt leuk winkelen doe je in de Kleine Berg, de Grote Berg en de Bergstraat. Daar vind je namelijk artistieke shops en bijzondere speciaalzaken. Hetzelfde geldt voor de wijk Strijp-S. Een plek vol kunstzinnige, modieuze en zintuigprikkelende zaken.

Is Eindhoven open op zondag? ›

Het antwoord is kort en simpel te onthouden, namelijk elke zondag! Voorheen was het iedere eerste zondag van de maand koopzondag in het centrum van Eindhoven. De winkels in het centrum zijn dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Welk museum vind je in Eindhoven? ›

 • DAF Museum. 736. Specialiteitenmusea. ...
 • Philips Museum. 1.027. Specialiteitenmusea. ...
 • PreHistorisch Dorp. 163. Specialiteitenmusea • Kindermusea. ...
 • Van Abbemuseum. 573. Kunstmusea. ...
 • PSV Museum. 176. Specialiteitenmusea. ...
 • Winkel van Piet Hein Eek. 114. Kunstgalerieën. ...
 • Ton Smits Huis. Kunstmusea. Door wienekek. ...
 • Galerie Pennings. Kunstgalerieën.

Is er koopavond in Eindhoven? ›

maandag: 11.00 tot 18.00 uur. dinsdag, woensdag, donderdag: 09:30 uur tot 18:00 uur. vrijdag: 09:30 uur tot 21:00 uur (koopavond)

Wat is er te doen in Eindhoven dit weekend? ›

De beste attracties in Eindhoven
 1. DAF Museum. 736. Specialiteitenmusea. ...
 2. Down Town Gourmet Market. 334. Vlooienmarkten & straatmarkten. ...
 3. Philips Museum. 1.027. Specialiteitenmusea. ...
 4. 100 Watt Brewery. 328. Brouwerijen. ...
 5. St. Catharinakerk. 468. ...
 6. Bottle Distillery. 295. Distilleerderijen. ...
 7. PreHistorisch Dorp. 163. ...
 8. Van Abbemuseum. 573.

Wat te doen in Eindhoven met vriendinnen? ›

Vriendinnendag Eindhoven
 • The Park Playground Eindhoven: een waanzinnig VR-avontuur! ...
 • Kano verhuur Eindhoven: peddel over de prachtige Dommel! ...
 • Stap in een droomwereld van licht bij Motion Imagination Experience. ...
 • Dagje Genneper Parken. ...
 • Creatief en culinair: Emmy's Kunstkeuken. ...
 • Tentoonstelling Philips Historische Producten.

Wat kan je doen op een vrijdag avond? ›

Nog meer leuke ideeën voor op vrijdagavond zijn: bowlen, karten, poolen, zwemmen, naar een karaokebar, naar het theater, winkelen (check wel even of het koopavond is in de desbetreffende stad), skiën of snowboarden, naar de sauna, borrelen in een café, een terrasje pakken en ga zo maar door.

Wat is er vandaag te doen in Den Bosch? ›

Wat wil je doen in Den Bosch?
 • Bezoek de Sint-Janskathedraal. Bekijk.
 • Wandelen door de oude stad. Bekijk.
 • Natuur & kastelen route salonboot. Bekijk.
 • Stad & Sint-Jan (groepen) Bekijk.

Videos

1. WAT TE DOEN IN NEW YORK: bezienswaardigheden & meer! | Stedentrip tips
(Explorista)
2. Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12
(NOS Jeugdjournaal)
3. Britt shopt bij Epplejeck! | PaardenpraatTV
(PaardenpraatTV)
4. Citytrip Rome, Italië 2019: Italiaanse hotspots als je alleen op reis bent - Demi Groen Vlog #5
(Demi Groen)
5. 10 BEST Things To Do In Antwerp | What To Do In Antwerp
(Revisionee)
6. EurAmTV - Webinar EurAm voor beginners
(EURAM)

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated: 09/17/2022

Views: 5573

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.