Bachbloesems Voor Mannen? Persoonlijke Bach Bloesem Mix Op Maat (2023)

Bachbloesems voor volwassenen

Bachbloesems zijn extracten van bomen en planten. De therapie bestaat al bijna een kleine eeuw en is ontwikkeld door de Engelse arts Dr. Edward Bach. Sindsdien worden de druppeltjes wereldwijd aan mens en dier gegeven. Bachbloesems hebben een rustgevende en kalmerende werking. In totaal zijn er 38 Bach bloesemremedies waarvan elke remedie een unieke werking heeft. Wij bereiden onze Bach bloesemmixen individueel en precies afgestemd op wat er nodig is.Bachbloesems en Bach Rescue zijn voor veel volwassenen een welkom steuntje in de rug voor o.a. angsten, hooikoorts, slapen, autisme, onzekerheid, etc.

Bachbloesems voor bij het afslanken

Slank en gezond de zomer tegemoet, het kan! Veel mensen willen graag afvallen en gezonder leven. Niet meer uitstellen, direct van start!

Waar de meeste mensen tegenaan lopen, is het doorbreken van oude patronen. We zijn natuurlijk ook gewoontedieren. Maar als je besluit om koolhydraatarm te gaan (di)eten? Kan het soms veel doorzettingsvermogen vragen om niet meer dat chocolaatje of wat anders lekkers te nemen. Bachbloesems helpen je de bekende knop om te zetten zodat je sneller een stap kunt maken naar een nieuw voedingspatroon. Ook vraagt het veel moed en volharding om door te zetten met je dieet. Misschien kost het je moeite om in het weekend niet een glaasje wijn te nemen of een taartje op het verjaardagsfeest?

(Video) WEBINAR BACHBLOESEMS door Ineke Van Lint - psychologe

Bachbloesems kunnen je helpen om door te zetten en 'nee' te zeggen tegen de verleidingen. Ook wisselende stemmingen steken weleens de kop op tijdens het afvallen. Bachbloesems kunnen de stress en prikkelbaarheid verminderen. Meer rust, geduld en ontspannen in je vel. Gezond afslanken. Wil ook jij afvallen én op gewicht blijven? Dit kan als je de bekende knop kunt omzetten. Belemmerende denk- en eetpatronen leert herkennen en te veranderen.

Bachbloesems helpen bij allergie

Geschikt voor mensen met een allergie zoals gras- of pollenallergie, huisstofmijt of hooikoorts, voedselallergie. Veel mensen die aan een vorm van allergie lijden, voelen zich moe en prikkelbaar.

Bachbloesem voor volwassenen m/v

Veel mensen vragen een Bach Bloesem Advies voor de meest uiteenlopende zaken. Vaak spelen meerdere factoren een belangrijke rol in hun leven. We hebben al persoonlijk contact met elkaar gehad. Op ons advies kan dan gekozen worden voor een Bach Bloesem Mix op maat.

Bachbloesems tegen faalangst en onzekerheden

Heeft jouw hoofd de neiging zich te ontpoppen tot een blozende tomaat zodra je in een ongemakkelijke situatie terecht komt? Maak jij je op voorhand al druk? Je bent niet de enige. Maar liefst 30% van alle volwassenen tussen de 16 en 60 jaar heeft last van faalangst. Het komt meestal voor als je in een ongemakkelijke situatie zit of bij examens. Voel jij je al gauw ‘ongemakkelijk’ of heb je ‘angst’ voor bepaalde situaties? Misschien is een Bachbloesem mix net even een steuntje in de rug voor jouw zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Het is 100% natuurlijk en wordt door veel (jong)volwassenen gebruikt tijdens sollicitatiegesprekken, bij examenstress, op het werk of op school. Bij 'moeilijke' gesprekken of presentaties waar je vaak op voorhand al tegenop ziet. Wij maken de Bach Bloesem Mix persoonlijk voor jou (of voor je kind) klaar, precies afgestemd op wat er nodig is.

Bachbloesem tegen stress en angsten

Iedereen voelt zich weleens bang of ongerust. Dat is een normale situatie als er gevaar dreigt. Veel mensen ervaren angst in deze tijd waarin de coronapandemie heerst. Het kan zijn dat je bang bent om ziek te worden of om iemand te verliezen. Je bent overbezorgd en maakt je steeds vaker ongerust. Dat is heel menselijk. In veel gevallen is de angst van korte duur. Behalve als angst jou in de weg gaat staan in het dagelijks leven. Er zijn verschillende angststoornissen en bijna 20% van de Belgen en Nederlanders krijgt hier in het leven mee te maken. Angst kan op langere termijn verlammend werken en zorgt voor teveel stress waardoor je niet- of slecht kunt slapen of niet meer helder na kunt denken. Angst slaat bij veel mensen ook op de maag of darmen. Je wilt graag een milde en natuurlijke manier ondersteuning? Dat kan!

Bachbloesems tegen boosheid en woede uitbarstingen

Jij bent boos en geïrriteerd. Anderen moeten het ontgelden tot de hond, kat of cavia aan toe! Iedereen gaat jou uit de weg of loopt op zijn teentjes door huis. Eén klein vonkje kan een enorme explosie/vuur doen oplaaien. Het stoom komt uit je oren: je schopt, slaat en scheld om je heen. Het huis is te klein. Bij het minst of geringste spring je uit je vel. Pessimistisch, slecht humeur, ongeduldig, aangebrand. Een ander heeft het altijd gedaan. Je voelt je benadeeld. Achteraf spijt of last van schuldgevoelens of misschien wil je wraak nemen!? Je hebt weinig tot geen begrip voor anderen. Je luistert er niet naar. Toch klaag je niet, ook al komt het stoom je uit de oren.

(Video) Interview Met Celine Schiks Natuurgeneeskunde, Acne, Hormonen, Mindset, Voeding, vrouw zijn

Het zijn eigenschappen die niemand van de daken schreeuwt. Het is een last, je bent ze liever kwijt dan rijk. Je kunt er flink onder lijden. We verlangen allemaal naar liefde, zachtheid en harmonie. Vredelievendheid en naastenliefde is zoveel mooier dan haat, strijd en nijd.

Bachbloesems om te kalmeren en rust in het hoofd

Net als kinderen zijn er ook volwassenen die zich moeilijk kunnen concentreren, slordigheidsfoutjes maken of niet goed stil kunnen zitten. Er is behoefte aan rust en concentratie. Ze hebben moeite met het plannen en organiseren van het dagelijks leven. Werk en studie kunnen hier ernstig onder lijden. Bij mensen met deze symptomen kan sprake zijn van een aandachtstekortstoornis ook wel ADHD genoemd. ADHD komt naar schatting bij 1 tot 2,5% van de volwassenen voor. Problemen waar mensen met ADHD tegenaan lopen zijn bijvoorbeeld: vergeetachtig, chaotisch zijn, altijd te laat komen, falen op school of op het werk, wisselende stemmingen, verslavingsgevoelig, problemen om relaties in stand te houden, faalangst, neerslachtigheid en woede aanvallen.

Bachbloesems tegen examenstress

Al weken maak je je druk: Je examens komen eraan! Je weet dat je op tijd moet beginnen, maar starten is zo lastig. Soms maak je een planning, maar je eraan houden blijkt een stuk moeilijker dan de planning zelf maken. Je wilt het wel graag goed doen, dus als je eenmaal aan de slag gaat, leer je veel en hard. Uiteindelijk begin je oververmoeid en gestrest aan je examens. Je bent stiekem jaloers op degenen die op tijd zijn begonnen, alles voor elkaar hebben en uitgerust en vol vertrouwen aan hun examens beginnen.

Bachbloesems voor een gezonde bloeddruk

Iemand die verder redelijk gezond is, kan jaren rondlopen met een hoge bloeddruk zonder het te weten. Een hoge bloeddruk is geen ziekte, maar wel een symptoom dat wijst op verschillende gezondheidsrisico's. Meten is weten, laat daarom altijd je bloeddruk checken door je huisarts of controleer je bloeddruk regelmatig thuis. Raadpleeg bij een hoge bloeddruk altijd een huisarts voor een deskundig advies. Bloesemremedies zijn geen medicijnen.

Bachbloesems tegen heimwee

Heimwee is een natuurlijke reactie op het verlaten van een vertrouwde omgeving, waarbij het er niet toe doet hoe ver je van huis vandaan bent. Het is de verandering die je parten speelt. Bij heimwee gaat het niet alleen om mensen, maar ook om voedsel, muziek, de routines van thuis en je werk. Aanpassingsproblemen in een nieuwe omgeving enerzijds en de moeilijkheid van thuis los te laten anderzijds. Heimwee is niet leeftijdsgebonden. Iedereen van jong tot oud kan er last van hebben. Soms durven mensen of kinderen niet uit logeren te gaan of op schoolkamp. Laat staan dat ze op vakantie zullen gaan. Bach Bloesem Mix kan dan net even dat natuurlijke steuntje in de rug zijn wat je tijdelijk nodig hebt om toch op vakantie te gaan en meer te kunnen genieten. Of .. als je last hebt van heimwee naar 'vroeger', meer in het 'nu' te leven.

Bachbloesems tegen een hoge ademhaling

Duizeligheid, een zenuwachtig gevoel, hoofdpijn, geen grond onder je voeten en een hoofd vol watten. Dat zijn voorbeelden van klachten die mensen met hyperventilatie of een hoge ademhaling vaak hebben.

(Video) Je hoeft geen angst te hebben......: Psalm 91:5-6

Bachbloesems tegen spanningen in het hoofd

Spanningen in het hoofd komt vaak voor. Het kan variëren van een lichte, zeurende hoofdpijn tot zware migraine. Er zijn meestal oorzaken te achterhalen waardoor je last hebt van het drukkende gevoel op je voor- of achterhoofd. Stress, vermoeidheid, slaaptekort of teveel hooi op je vork genomen, waardoor jouw lichaam/hoofd aangeeft "stop" met hoofdpijn als gevolg. We hebben allemaal onze "zwakke plekken". De één krijgt last van hoofdpijn, de andere van zijn rug of maag. Heb jij last van een drukkend gevoel in je hoofd? Wij maken voor kinderen en volwassenen een Bach Bloesem Mix klaar, precies afgestemd op wat er nodig is.

Bachbloesem hoog sensitiviteit - HSP

Licht, geluid, geuren, emoties van anderen. Alles komt bij je binnen. Je raakt overweldigd door gezelschap, op het werk of in een drukke omgeving. Emoties ervaar je heftiger dan anderen. Je bent snel van slag. Soms zitten de tranen hoog of raak je gefrustreerd. Het kan zijn dat je je terug trekt in je schulp of je explodeert! Waarom lukt jou dit niet en anderen wel? Onzekerheid speelt je parten. Chaos in je hoofd, vermoeidheid in je lijf. Het wordt je allemaal te veel. Mensen met een gevoelig zenuwstelsel kunnen lijden aan een te grote kwetsbaarheid waardoor negatieve emoties een steeds grotere rol in hun leven spelen. Zoek je daarvoor een natuurlijk steuntje in de rug? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij maken voor jou een Bach Bloesem Mix op maat.

Bachbloesems tegen misofonie

Soms kun je wel huilen om jezelf omdat je zoveel stress ervaart als mensen die je goed kent, zitten te eten of te ademen. De geluiden irriteren je dermate. Je wilt dan het liefst wegrennen of je valt boos uit. Het meest typische is dat geluiden, geuren of bewegingen heftige emoties bij je opwekken. Het frustreert je enorm en gelijktijdig kun je er weinig tegen doen. Achteraf heb je meestal spijt, je weet dat je onredelijk hebt gereageerd of een overdreven reactie hebt gegeven.

Bachbloesems voor een goede nachtrust

Veel slaap! Dat staat op nummer 1 op het verlanglijstje van heel veel mensen. Iedereen slaapt weleens slecht, sommige mensen kampen met langdurige slaapproblemen. Het kost ze steeds meer moeite om in slaap te vallen. Of ze liggen lang wakker. Soms blijven gedachten rondmalen, zeker na een lange, inspannende dag. Overdag niet goed functioneren omdat ze zich vermoeid voelen. Laat je werkende- en sociale leven niet beheersen door slaaptekort. Goed slapen en uitgerust wakker worden? Bachbloesems zijn een natuurlijk steuntje in de rug bij slaapproblemen.

Bachbloesems bij neerslachtigheid

Ook in het voorjaar- of tijdens de zomer kun je soms overvallen worden door sombere buien. Of door tijdelijke spanningen, neem nu Covid-19. Of door het verwerken van onverwerkte gebeurtenissen zoals ptss. Veel mensen voelen zich eenzaam. Somberheid kan je ook plots overvallen. Zonder aanleiding. Zonder reden. Hoe kom je uit een depressieve stemming? Vooral door er over te praten en je gevoelens te benoemen. Lucht je hart en als dat niet gaat, maak een afspraak bij je huisarts. Mentale gezondheid is heel belangrijk. Bachbloesems zijn een milde ondersteuning. Het is 100% natuurlijk en plantaardig en heeft geen bijwerkingen. Geef je leven weer wat fleur met Bachbloesems.

Bachbloesems bij overmatig zweten

De meeste mensen hebben weleens een zweetaanval gehad. Zweetaanvallen komen bij mannen en vrouwen voor. Er zijn veel mensen en jongeren die zich schamen voor hun zweetlucht, zweetplekken of hun knalrode hoofd. Heb jij het altijd warm? Of heb je snel last van klamme zweethandjes als je angstig bent? Of zorgt voeding zoals koffie ervoor dat je gaat zweten? Last van hormonen? Iedereen zweet dat is een feit. Soms kunnen zweetproblemen ervoor zorgen dat je situaties of dingen gaat vermijden. Merk je dat zweetaanvallen jou belemmeren in het dagelijks leven? Misschien zijn Bach bloesems een steuntje in de rug?

Bachbloesems bij overspannen - burn out

Na langdurige roofbouw, stress, spanningen of onverwerkte emoties kan een burn-out ontstaan. Een burn-out ontstaat als je ondanks alle spanningen, vermoeidheid en andere klachten toch stug door blijft gaan. Je bent jezelf voorbij gelopen. Het Engelse woord 'burn-out' zegt het al! De mallemolen van het leven eist ook steeds meer van ons, met alle gevolgen van dien, zoals burn-out of overspannen zijn. Vaak ontstaat een burn-out niet alleen vanuit een overbelasting op het werk maar spelen meer factoren zoals de balans proberen te houden tussen werk en gezin, zorg voor ouders, zorgen om kinderen en ga zo maar door. Alle ballen in de lucht houden lukt je niet meer en dat hoeft ook niet! Veel mensen krijgen last van concentratieproblemen, voelen zich overbelast en zijn uitgeput. Heb je nergens meer zin in? Heb je hartkloppingen of anders stress- of pijnklachten in je lichaam? Zitten de tranen je hoog, spelen frustraties je parten? Bach bloesem mix kan dan net even dat natuurlijke steuntje in de rug zijn wat je tijdelijk nodig hebt om te herstellen bij overspannenheid of burn-out.

Bachbloesems voor mensen met schuldgevoelens

Schuldgevoel, we kennen het allemaal wel, maar voor sommigen beheerst het hun leven.

Veel vrouwen hebben snel last van schuldgevoel waardoor ze moeilijk nee kunnen zeggen. Ze willen de perfecte dochter zijn, maar ook de perfecte moeder, vrouw, vriendin, werkneemster en huisvrouw. Dat lukt natuurlijk nooit allemaal tegelijk, waardoor je je altijd wel ergens schuldig over kunt voelen. Je wilt het allemaal zo goed doen. Of nee: eigenlijk perfect. Niet alleen voor jezelf, maar voor iedereen om jou heen. Ben je de hele dag de meest voorbeeldige werkneemster geweest, waarbij je waarschijnlijk ook nog eens je eigen grenzen voorbij ging, ben je einde van de dag zo moe dat je snauwt tegen je kinderen, met schuldgevoel als gevolg. Heb jij last van schuldgevoelens? Wij maken voor veel (jong)volwassenen persoonlijk een Bach Bloesem Mix klaar, precies afgestemd op wat er nodig is.

Bachbloesems voor een goede stoelgang

Stoelgang problemen komen voor bij zowel kinderen als volwassenen. Spanningen - bewust of onbewust - kunnen van invloed zijn op onze stoelgang. In ons drukkeleven nemen veel kinderen en volwassenen niet meer de tijd en rust om op hetgemak naar het toilet te gaan als er aandrang is. Terwijl je juist dan rust nodig hebt. Gun jezelf of je kind wat tijd op het toilet, liefst na het ontbijt, zo leren wij (weer) luisteren naar onzenatuurlijke aandrang.

Bachbloesems bij het stoppen met roken

Roken is een zware verslaving. Het is niet verwonderlijk dat mensen het zo moeilijk hebben om te stoppen. Slechts weinig rokers kunnen ermee stoppen zonder begeleiding. Roken is een psychologisch probleem. Niemand heeft echt behoefte aan een sigaret. Als er een behoefte is, dan is die vaak psychisch. Roken heeft volgens veel deskundigen te maken met o.a.: stress, onzekerheid, opgekropte agressie, moeite met uiten van emoties of nervositeit.

Bachbloesems bij verdriet verlies of rouwverwerking

Verdriet. Wie kent het niet. Een krokodillentraan om een zoek geraakte knuffel. Tranen op het schoolplein bij het afscheid nemen. Een tienertraan bij het verbreken van de 'kalverliefde' of bij het afscheid nemen van de eerste vakantieliefde. Tranen bij echtscheiding. Tranen bij miskraam. Bij afscheid nemen. Bij overlijden, rouw.

Verdriet kan klein of immens zijn. Als je erg verdrietig bent, voel je dat door je hele lichaam en huilt je lijf mee. Tranen zijn de bekendste uiting van verdriet. Misschien schreeuw jij het verdriet van de daken! Of ben je liever alleen met je gedachten om over je verlies te kunnen nadenken. Sommige mensen hebben moeite om hun emoties onder woorden te brengen.Niet iedereen die verdrietig is, huilt. Misschien duw jij het verdriet weg, ontken je het. Je kunt ook in je verdriet blijven hangen en is het niet te stoppen. Er zijn (te)veel mensen die jarenlang pijn in hun hart hebben van verdriet.

Verdriet verwerken neemt tijd. Het komt en gaat. Je kunt zomaar overvallen worden door verdriet omdat er iets is wat jou aan de ander doet denken. Of je hoort een liedje of ruikt een geur die je aan iemand doet denken. Dat overkomt iedereen. Verdriet mag er zijn. Je hoeft het niet te stoppen of tegen te houden. Als verdriet de overhand neemt en je raakt er niet bovenop, kunnen Bachbloesems een mild steuntje in de rug zijn.

Bachbloesems bij vermoeidheid

Vermoeidheid is één van de meest voorkomende ongemakken van deze tijd. Vele mensen worden geveld door uitputting, voortdurende vermoeidheid en lusteloosheid en vechten een continue strijd tegen allerlei ongemakken. Het kan ook zijn dat je te weinig ontspanning neemt of dat je te zwaar bent belast. Teveel hooi op te vork maakt dat je je uitgeput voelt. Je hoofd raakt overvol en je lichaam geeft haar signalen af. Bachbloesems hebben een positieve invloed op je energieniveau en weerstand. Het kan net even dat steuntje zijn wat je nu tijdelijk even nodig hebt.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated: 25/05/2023

Views: 6266

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.